Kozmetikumok hatása (1. rész)

Ráncok és a pigment foltok kialakulásának megelőzésére szabadgyököket tartalmazó krémeket alkalmaznak.

Bőrgyógyászok szerint, ha megfelelő táplálkozással be is visszük az antioxidánsokat a szervezetbe, ott nem különül el kizárólag a bőr számára, az egész belső szervrendszer használja ezeket. Ezért van értelme külön, kívülről ellátni antioxidánsokkal a bőrt.

Sejtszabályzóknak nevezik azokat az öregedés-gátló anyagokat, melyek közé tartozik az A-vitamin (amit retinolnak is neveznek), a B3-vitamin (niacinamid), a C- vitamin, a peptidek (fehérjemolekulák), illetve a pro-xylan (egy cukormolekula) és bizonyos glükoproteinek (cukrot megkötő fehérjék).

Az ásványi anyagok is támogatják a bőr természetes tápanyag-ellátását: a szilícium erősíti a sejtek tömörségét, és sűrűbbé, erősebbé teszi a bőrt. Így nem tud elpárologni a bőr természetes nedvességtartalma, s így nem alakulnak ki szárazsági ráncok. A magnézium segítségével a bőr sejtek jobban fel tudják venni az oxigént, emellett nyugtató hatású. A kalcium támogatja a sejtmegújulást, mely által a bőr újra vastagabb és simább lesz. Ilyen hatása van a foszfornak is.

Öregedés-gátló hatása van ezeken kívül a folsavnak, mely elsősorban kismama vitaminként ismert, mivel megvédi a sejtmagot a károsodásoktól. A B2-vitamin is fontos a zsír-, szénhidrát- és fehérje-anyagcsere szempontjából, segít a bőr- és a nyálkahártya-képzésben.

 


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni