Magyar Dermatológiai Társulat XVII. Kozmetológiai Kongresszusa 2017.

Az idei évben ismételten megrendezésre kerül a Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszusa, melynek szervezői minden szakmabelit várnak szeretettel Debrecenben. Az érdeklődők immáron hetedik alkalommal vehetnek részt a Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszusának négy napos programsorozatán, mely június 22-én veszi kezdetét.

A rendezvény ideje alatt számos szaktekintély előadása és különböző továbbképzések várják az érdeklődőket. Számos érdekességről és megannyi technológiai újításról lesz szó a rendezvény ideje alatt, valamint a sokakat régóta foglalkoztató kérdésekre is választ kaphat a hallgatóság. Az előadók igyekeznek komplex képet kialakítani a kozmetikai és egyéb szépészeti, valamint esztétikai témákat illetően. A szervezők olyan előadók segítségét kérték, akik a legújabb módszerek, technikák és eszközök ismerői. Akik nyitottak az újításokra, de a régi, jól bevált megoldásokat sem vetik el. A rendezvény ideje alatt számos új terápiás módszer bemutatására kerül majd sor, melyeknek elismert szaktekintélyei megosztják tapasztalataikat a hallgatósággal. A sokakat foglalkoztató kéz esztétikájáról is szó esik majd, és nem feledkezhetünk meg a nemzetközi trendek bemutatásáról sem.

Az új témák mellett ismét szó fog esni a már jól meg szokott, de még mindig érdekes örökzöldekről is, mint például a lézerkezelés. Az elmúlt évek tapasztalataira építve a Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszus szervezői idén is nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati továbbképzésre. Ennek köszönhetően lehetőség nyílik nem csak az elméleti tudás átadására, hanem a gyakorlati tapasztalatok megosztására, valamint néhány praktika ellesésére is. A résztvevők jelen lehetnek a különböző esztétikai és sebészeti eljárások bemutatóján, illetőleg a szakmai fortélyok és érdekes fogások seregszemléjén is.

Arról nem is beszélve, hogy a Magyar Dermatológiai Társulat Kozmetológiai Kongresszus lehetőséget biztosít értékes szakmai kapcsolatok kialakítására, melyek a jövőbeni közös és gyümölcsöző együttműködés reményét hordozhatják magukban.

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni