Milyen szépség trendek várhatóak 2020-ban? (1. rész)

A divat világához hasonlóan a szépségipar területén is évről évre változnak a trendek. Az év elején sokan igyekeznek megjósolni, hogy mely újdonságok, irányzatok lesznek azok, amik majd világ szinten meghatározzák, például nők millióinak mindennapi szépségápolási rutinját, a sminktől kezdve a hajápoláson át a bőrápolásig.

Talán az már a tavalyi évben is érzékelhető volt, hogy a szépségipar területén az állatkísérlet mentesség és a természetes összetevők fontossága után az idei évben az egyik fő csapásvonal a környezettudatoság és fenntarthatóság lesz majd. E mellett, a szépségipar égisze alatt fokozatosan kerülnek majd bevezetésre és jelennek meg a piacon azok a termékek, amelyeket a rajtunk végzett analízisekkel és tesztek segítségével "szuper személyre szabottan" készítenek majd el. Ki ne vágyna egy olyan krémre, vagy alapozóra, amelyet konkrétan az ő bőrének igényeihez, állapotához, színárnyalatához igazítottan kevernek majd ki?

A "hiper személyre szabott termékek" innovációjába sok, a szépségipar világából ismert márka is hatalmas összegeket fektet be, ezért várható, hogy még az évben több ilyen újdonsággal is találkozhatunk majd. Kérdés, hogy az első megjelenésekkor mennyire lesz pénztárcabarát és egy átlag nő számára is elérhető. Illetve, üdvözítő, hogy végre eljött a szépkorúak ideje is, ugyanis több cég felismerte, hogy nagyobb figyelmet érdemelnek az eddig méltatlanul kevés figyelmet kapó idősebb korosztály hölgy tagjai.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni