Milyen szépség trendek várhatóak 2020-ban? (2. rész)

A szépségipar területén évről évre változnak a trendek, ezért is kerül piacra annyi új szépségipari termék. Az év elején sokan igyekeznek megjósolni, hogy mely újdonságok, irányzatok lesznek azok, amik majd világ szinten meghatározzák a szépségről alkotott képünket, vagy a napi szépségápolási rutinunkat. Melyik szépségipari termék vagy márka lesz az, akinek sikerül a szépségipar élére állnia és elsőként bevezetnie újdonságait.

A sorozat első részében írtunk arról, hogy az előttünk álló évben a fenntarthatóság még inkább  fókuszba került, a szépségipari cégeknek is át kell gondolniuk, hogy mit tesznek annak érdekében, hogy egy élhetőbb jövőt hagyjunk majd hátra magunk után a következő generációk számára. Ilyen például az újra felhasználható, vagy komposztálható csomagolás.

Írtunk továbbá arról, hogy a szépségipari cégek végre rájöttek, hogy érdemes kiszélesíteni látókörüket, többek között az idősebb korosztályt képviselő hölgyek felé, akiknek ugyan úgy van igénye és elvárása a bőrük ápolásával kapcsolatban, sőt pénzük is, hogy több szépségipari termék is kerüljön a fürdőszobáikba.

Egy felmérés szerint pedig a fekete és ázsiai nők kétharmada nem érzi úgy, hogy az elérhető kozmetikumokat gyártó márkák gondoskodnának szépségszükségleteikről. Ezért egyre több márka tesz azért, hogy szépségipari termék palettájuk bővítésével az alul reprezentált nők igényeit is kielégítse. Mindenesetre érdemes követni a nagyobb márkák oldalait, ahol elsőként értesülhetünk, hogy mik a valóban bevezetett és már elérhető újdonságok.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni