Mitől öregszünk (2. rész)

Hasi zsírtömeg

Nem csak a szabad gyököktől öregszünk, hanem a hasfalra lerakódott zsírtól is. A duci has azért is sokkal több, mint szépséghiba, mert a hasi zsír különleges zsír. Olyan vegyi üzemhez hasonlítható, mely mérgekkel árasztja el a testet, ezek hatására pedig megemelkedik a vércukor- és a koleszterinszint, valamint a vérnyomás. A koleszterin pedig a szív és az erek öregedéséért felelős.

Aki meghalad bizonyos derékbőséget, annál veszélybe kerül az egész érrendszer. A vércukor- és a vérzsír-tartalom kérdésében a derékbőség döntő, nem a testsúly, hiszen a normál testsúlyú embernek is lehet kis pocakja. Ezért fontos, hogy a nők derékbősége legfeljebb 80, a férfiaké legfeljebb 94 centi legyen.

 

Stressz

Krónikus stressz esetén a testben nagyon sok kortizol hormon termelődik. Ráadásul a kortizol hormon öregíti a bőrt, és elősegíti a kötőszövetek lebomlását – tehát a kortizoltól elvékonyodik a bőr.

 

Hormonok

A kor előrehaladtával bizonyos hormonok termelése jelentősen lecsökken. A legdrasztikusabb a csökkenés az ösztrogén nevű női nemi hormonnál, mely pár év alatt szinte teljesen elapad. Az ösztrogén segít a bőrnek megtartani a nedvességet, ettől lesz sima és üde, szabályozza a bőr felső hámrétegének megújulását, és a kollagén-rostok anyagcseréjét. Ha lecsökken az ösztrogén-szint, lebomlik a bőr kollagén-váza, sokkal vékonyabb és szárazabb lesz.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni