Néhány egyszerű tipp a szép bőr megőrzéséért

Ha üde és egészséges arcbőrt szeretnénk, illetve szépészeti beavatkozások igénybe vétele nélkül is letagadnánk pár évet, érdemes egy-két apróságra odafigyelni, amik betartásával célt érhetünk.

Az első ilyen tanács a bőrradír használatához köthető. Ez egy olyan egyszerű szépségipari kellék, mely gyorsan, illetve egyszerűen alkalmazható, olcsó és bárhol megvásárolható. Érdemes szalicilsavat tartalmazó bőrradírt választani, ami nem csak segít megszabadítani az elhalt hámsejtektől, de össze is húzza a pólusokat. Arcápolás során langyos vízzel, míg a végén hideggel öblítsük át bőrünket, ezzel is segítve a pólusok összehúzódását és a későbbi eltömődés meggátlását, illetve a baktériumok bejutását a hám rétegeibe.

Másik érdekesség, ami hatással lehet arcbőrünk üdeségére, az éjfél előtt átaludt órák száma. Bőrünk feszességére hatással van az is, hogy mivel töltjük az éjszakát. Minél korábban bújunk ágyba, annál kipihentebbek leszünk és ez nem csak munkahelyi teljesítő képességünkön, hanem testünk és bőrünk állapotán, tónusán is meglátszik. Ha Ön is szeret későn feküdni, azt tanácsoljuk, hogy egy héten át, minden nap csupán negyed órával bújjon előbb a paplan alá. Egyre könnyebben el fog tudni aludni és másnap reggel észrevehetően frissebb lesz.

Arcápolásnál mindezek mellett nagyon fontos tényező a tűző nap elleni védelem is, melynek elmulasztása roncsoló hatással bír az arcbőrre és gyorsítja az öregedés folyamatait.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni