Néhány egyszerű tipp a szép bőr megőrzéséért (folytatás)

Manapság már megannyi helyről lehet hallani az antioxidánsok szervezetre gyakorolt áldásos hatásairól. Igaz, ami igaz, bizonyos élethelyzetekben nehéz odafigyelni a megfelelő, kiegyensúlyozott, vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban gazdag táplálkozásra, de ha szeretnénk természetes úton, kis odafigyeléssel tenni a mindennapi stressz okozta káros hatások ellen, akkor az antioxidánsokban gazdag ételek fogyasztása csak a javunkra válhat. Természetesen az emberi szervezet is termel antioxidánsokat -melyek semlegesítik a szabadgyökök negatív hatásait-, igaz csak kis mennyiségben.

A fiatalos bőr, illetve külső megőrzése érdekében az antioxidáns tartalmú vitaminok, mint például az A-, C-, és E- vitamin rendszeres fogyasztása által értékes raktárkészletet halmozhatunk fel a szervezetben, amiket a későbbi , stresszesebb időkben hasznosítani tudunk. A cink, réz és szelén, valamint mangán-oxid tartalmú alapanyagok és ételek fogyasztása is hasonlóan jótékony hatást gyakorolnak a szervezetünkre. A Q10 koenzim mindezek mellett igen hatékony módon lassítja az öregedés folyamatait.

A szem körüli ráncok kialakulásának lassítása, illetve a bőr megóvása érdekében nem célszerű a szemkörnyéki hámot dörzsölni és babrálni. Azáltal, hogy arcunkon itt a legvékonyabb a bőr, a hajszálerek igen sérülékenyek és a nagyobb nyomás, erősebb masszírozás vagy dörzsölés hatására elpattanhatnak. Sőt, az ilyen ráhatások következtében a keringés is lelassulhat és az öregedés jeleinek megjelenése korábbra fog datálódni.

Mindenképpen el kell felejteni -ha egészséges és üde, fiatalos bőrre vágyunk-, az alkoholfogyasztást, illetve a cigarettázást. Az alkohol növeli a gyulladást a véráramban, ennek következtében pedig a fiatalos bőr megereszkedik. A nikotin megsemmisíti a bőrben fellelhető kollagént és elasztint, ezáltal gyarapodni kezdenek a ráncok. A túlzott cukorfogyasztás pedig meggátolja a sérült kollagén javítását.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni