Néhány jó tanács az IPL szőrtelenítéssel kapcsolatban

Ha szeretnénk az IPL szőrtelenítés lehetőségével élni, érdemes egy régóta szakmában dolgozó, jó hírnévnek örvendő kozmetikust felkérni a feladatra. Ez azért kiemelkedően fontos, mert egy IPL szőrtelenítést végző készülék nagy teljesítménnyel dolgozik és szakavatatlan kezekben komoly sérülést is okozhat.  Többek között a bőr égéséhez is vezethet, ha nem megfelelően használják a berendezést.

Kizárólag a megfelelő bőr- és szőrtípussal rendelkező embereknek ajánlott az IPL szőrtelenítés. Tehát csak fehér bőrrel és sötétebb szőrzettel rendelkező személyek számára biztonságos a szolgáltatás igénylése, hiszen a készülék sugarai a kezelt bőrfelület sötétebb területein nyelődnek el.

Az IPL szőrtelenítést a nyári hónapok kivételével bármikor elvégezhető, hiszen kellő időt kell szánni a gyógyulásra is, amikor nem éri nap az adott testrészt.

A kezelni kívánt bőrfelületről a szőrt érdemes leborotválni az IPL szőrtelenítés előtt körülbelül egy héttel. Célszerű a kezelés előtti egy hónapban az epillálást hanyagolni. Ha mindenképpen szeretne valaki sima lábbal, karral és intim testrészekkel büszkélkedni, akkor csak a borotvához érdemes nyúlni. 

Az IPL szőrtelenítést megelőzően semmilyen kozmetikumot nem ajánlott használni. Mellőzendő a testápoló, a különféle krémek, a smink, illetve a parfüm is.

Az IPL szőrtelenítés közben semmiképpen nem célszerű a villanófénybe nézni, ha pedig az arcot kezelik a készülékkel, akkor mindenképp védőszemüveg viselését ajánljuk.

Abban az esetben, ha Ön rendelkezik saját IPL szőrtelenítést végző géppel, akkor ajánlott a legkisebb fokozattal kezdeni és egységenként emelni az intenzitást. Így érdemes kitapasztalni, hogy melyik az az intenzitás, ami az Ön számára megfelelő. A kezelést követően pedig gondoskodni kell bőre megfelelő védelméről, óvni kell a leégéstől.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni