Önbizalom növelő tippek hölgyeknek

Nincs lehangolóbb egy szürke esős őszi napon annál, mint amikor totálisan észrevehetetlennek érezzük magunkat. Biztos Önnel is előfordult már ilyen, fontos, hogy ne engedjünk teret az önsajnálatnak.

Már apró praktikákkal is tehetünk azért, hogy magunkat is ragyogó egyéniségnek lássuk. Például iratkozzunk be egy stílustanácsadóhoz. Itt a testalkatunk elemzése után személyre szabottan kaphatunk tippeket, hogy milyen fazonú ruhák és mely színek azok, amik a legelőnyösebbek számunkra.

Keressük fel fodrászunkat és kérjünk egy kicsit más frizurát. Nem hiába mondják, hogy a haj a nők koronája, egy frissen mosott, finom illatú, jól levágott frizura már alapjában sokat dob az önbizalmunkon.

Hiába vagyunk lapos cipő pártiak, néha igenis vegyünk fel szoknyát, magasabb sarkú cipőt. Figyeljük meg, hogy már pár lépés után járásunk sokkal kecsesebb és nőiesebb lesz.

Érdemes elmennünk egy végleges szőrtelenítésre, hogy a szoknya alól felbukkanó lábunk is esztétikus legyen. Sokan nadrágot húznak, és ezzel takargatják szőrös lábukat, de miért is ne próbálnánk ki a lézeres szőrtelenítést? Nem csak a lábunk, de a karjainkat, sőt az arcunkon lévő kellemetlen és zavaró szőrszálaktól is megszabadulhatunk a végleges szőrtelenítés által.

Egy szolid és ízléses sminkkel pedig nem csak kívül, hanem belül is ragyogni fogunk. Tudjuk, hogy egy mai modern nőnek, nem mindig jut ideje önmagára, de a fentebb említett tippjeink, köztük a lézeres szőrtelenítés is nem túl időigényes elfoglaltság, a szépségünkre szánt idő pedig többszörösen is megtérül majd.

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni