Testünk mekkora része zsír, izom és víz?

 

Ahhoz, hogy pontosan megtudjuk, hogy testünk hány százaléka zsír, izom és víz, érdemes felkeresnünk egy testösszetétel mérés szolgáltatást nyújtó szépségklinikát.

 

A fájdalommentes testösszetétel mérés sok mindenben a segítségünkre lehet, például kimutatja, hogy testünk hány százaléka zsír és hogy milyen állapotban van testünk alap anyagcseréje.

 

Általában táplálkozási tanácsadással is kiegészül. Régóta tudható, hogy a helytelen étrend nem csak súlygyarapodást és bőrbetegsékeket okozhat, hanem nagyban hozzájárul a fáradság és kiemerültség szűnni nem akaró érzéséhez is.

 

A testösszetétel mérés során kapott eredmények alapján a szakorvostól személyre szabottan kaphatunk segítséget és kézzelfogható tanácsokat, hogy hogyan alakítsuk ki megfelelően étrendünket. A konzultáció során, a BIA- analízis eredményei alapján diétát, vagy életmód váltást is javasolhatnak. Ha ezt az új étrendet sikerül hosszú távon fenntartanunk, akkor sok betegség megelőzhető és az egészséges testsúlyunk is elérhető, valamint fenntartható lesz.

 

Mindenki számára fontos, hogy megtanulja az ellenőrzött és tudatos evést. A következő testösszetétel mérés eredménye pedig már egy sokkal kiegyensúlyozottabb képet fog mutatni.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni