Velashape kezelés

Velashape kezelés

Az alakformálás területén mindig újabb és újabb kezelések jelennek meg, amik a vágyott és tökéletes alak elérésével kecsegtetnek. Sok ezek közül azonban nem állja ki a próbát, és nem lesznek látható eredményei a kezeléseknek. De van egy kezelés, ami az Egyesült Államokban már több hírességnél bizonyított – például a valóságshow szereplőből lett celebnél, Kim Kardashiannál, és hazánkban is egyre ismertebb és elismertebb a médiaszereplők és a lakosság körében egyaránt. Ez a Velashape kezelés.

Miben különbözik a Velashape kezelés a többi alakformáló testkezeléstől, és miben rejlik a hatékonysága?

A szabadalmaztatott Velashape technológia hatékonysága annak köszönhető, hogy négy, már önmagában is eredményes technológiát egyesít. Ezek az egymás hatását erősítő és kiegészítő elemek a következők: infravörös fényenergia, rádiófrekvencia, vákuum terápia és gördülő hengeres masszázs. A kezelés lényege, hogy a rádiófrekvenciás energia a vákuum segítségével a bőr mélyebb rétegeibe tud behatolni, ahol a hő hatására megkezdődik a narancsbőrt okozó zsírsejtek méretének csökkenése. Az infravörös fény hatására fokozódik a vér oxigéncseréje, ami a zsírsejtek méretének csökkenését is segíti, valamint fokozódik test kollagén termelése, ami növeli az adott terület feszességét. Nagyon fontos, hogy a vákuum és a görgős masszázs segítségével a kezelés során megmozgatják a test mélyebb rétegeiben található folyadékot, ezáltal segítik a nyirokrendszer természetes méregtelenítő munkáját, és a felesleges víz el tud távozni a testből.

Kiknek és milyen problémákra ajánlott a Velashape kezelés?

Gyakorlatilag mindenkinek, aki szeretne megszabadulni a felesleges kilóktól, narancsbőrtől, terhességi csíkoktól, feszesíteni kívánja a bőrét vagy egyszerűen csak fokozni szeretné a teste zsíranyagcseréjét.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni