Vitaminkúra korosztályok szerint (1.rész)

A vitaminok bevitele és szedése hozzátartozik a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, azonban az nem mindegy, hogy mit mivel és mikor veszünk magunkhoz. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy az a vitamin, amit éppen szed, akár hónapok vagy évek óta, valóban a javát szolgálja –e vagy bevitele hatástalan és ezáltal felesleges is? Mindemellett az is lehet, hogy bár jót tesz az aktuálisan beszedett vitamin, de lehetséges, hogy valamire még szüksége lenne a szervezetnek a harmonikus működéshez?

Lássuk hát, hogy korosztályok szerint mely vitaminokra van nagy szükségünk annak érdekében, hogy bőrünk, körmünk és hajunk egészséges, illetve szép legyen.

Azáltal, hogy szervezetünk és testünk folyamatos változáson megy keresztül, minden korosztályra más és más jellemző, illetve teljesen más ásványi anyagokra és vitaminokra van szüksége az üde és szép bőr megtartásához. Tizenévesen, ahogy belépünk a pubertás korba, bőrünkön a változás feltűnő jelei kezdenek megjelenni, amit egyesek kedvezőbben, míg mások traumaként élnek meg.

Annak reményében, hogy minél hamarabb túl legyünk ezen az időszakon, számtalan szépészeti kezelést veszünk igénybe, illetve kozmetikumok tucatját próbáljuk ki. De ami mindenkire érvényes, az az, hogy ezen az időszakon át fog esni, nincs kiút vagy menekülési útvonal, ezt semmilyen eszköz vagy szer, illetve hatóanyag által nem tudjuk elkerülni. A kérdés csak az, hogy miképpen kezeljük a helyzetet?


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni