Vitaminkúra korosztályok szerint (2.rész)

A tinédzser kort követően szervezetünk egyre több változáson megy keresztül, amik megjelenésének módja és ideje rajtunk is múlik. Húszas éveink táján még nem szükséges anti-aging termékekre költenünk, de nagyon fontos, hogy milyen táplálkozást folytatunk. Arról nem is beszélve, hogy milyen felvett szokásokkal rendelkezünk, mint például az alkoholfogyasztás vagy a cigarettázás. Sőt, a napozási szokásaink is jelentős mértékben befolyásolják bőrünk jelenkori és jövőbeni állapotának alakulását.

Ha betöltöttük a második X-et, elsődleges céljaink között az szerepel, hogy a megélt szépségünket megőrizzük, bőrünk üdeségét minél tovább élvezhessük. Ebben a segítségünkre lehet a B7-vitamin, illetve a GLA, amit amma-linolénsavnak is szoktak nevezni. Ezek az anyagok segítenek a sima bőr, selymes és dús haj, valamint a szép és erős körmök megőrzésében. Akár a B7-vitaminról, akár GLA-ról van szó, számos lehetőségünk van arra, hogy természetes formában vigyük be szervezetünkbe.

A biotin, azaz a B7-vitamin például a májban, az élesztőben, a paradicsomban, de még a tojás sárgájában és a barna rizsben is megtalálható. Ha pedig a GLA-ról van szó, akkor egy olyan anyagról beszélünk, mely növényi olajokban található meg és szervezetünkbe jutva hormonszerű anyagokká alakul át. Ezek pedig a gyulladáscsökkentésben is jeleskednek, tehát, ha még néha pattanások megjelenésétől szenvedünk, a GLA a segítségünkre lehet azok eltűntetésében is.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni