Vitaminkúra korosztályok szerint (3.rész)

Ha szülinapi tortánkra harminc szál gyertya kerül, nem csak egyre bölcsebbek leszünk, de az öregedési folyamatok is sajnos szembetűnőbbé válnak.  A szemkörnyéki apró ráncok kezdenek megjelenni, amiket szarka lábakként is szokás emlegetni. Bár szexi lehet ezen, mosolygás és nevetés közben megjelenő apróságok, sokakat inkább zavarnak és igyekeznének ellenük tenni.

Ami bőrünk egészségének és fiatalságának megőrzése szempontjából csodaszerként alkalmazható, az például az omega 3 zsírsav, ami természetes módon tengeri halak fogyasztása által vihető be a szervezetbe. De természetesen az omega 3 zsírsav kapszula formájában is megvásárolható, ezáltal még az sem jelent akadályt, ha valaki nem szívesen lát a tányérján halat. Sőt, az omega 3 zsírsav amellett, hogy bőrünk általa szép és üde, illetve kisimult marad, még az agyi funkciók serkentésébe is besegít, sőt kedélyállapotunk is jobb lesz a szedésével.

De érdemes megemlíteni a retinol áldásos hatásait is, melyek között szerepel a pólusok összehúzása, illetve ami a harmincas korosztály számára még fontosabb, az a finom ráncok kisimításának képessége. Illetve, zárójelben megemlítenénk azt is, hogy a pattanások finom kezelésére ugyancsak szokták ajánlani a retinolt.

Következő blogunkban arról olvashatnak, hogy az idő múlása hogyan hat az úgy nevezett horgonyzó kollagén rostokra és az milyen szemmel is látható jeleket hagy bőrünkön.

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni