Vitaminkúra korosztályok szerint (4.rész)

Az erős kapcsolatot biztosító horgonyzó kollagén rostokról fiatalabb korban jelentős támasztékként szolgálnak a hám és irharéteg között. Az idő múlásával ezen horgonyzó kollagén rostok állapotán vehető észre először az öregedési folyamatok „káros hatása”, mely következtében állapotuk jelentős mértékben megváltozik. Ennek köszönhetően pedig bőrünk veszít rugalmasságából. Azáltal, hogy a rostok erős tartása csökken, a két bőrréteg közötti kapcsolat gyengül és elkezdenek távolodni egymástól, mely által arcunkon kezdenek megjelenni a ráncok.

A horgonyzó kollagén rostok gyengülése állandó jellegűvé válik negyvenes éveinkben. Azonban a segítségünkre lehet a kollagén pótlása, mely a szervezetben fellelhető, a bőr rugalmasságát és feszességét biztosító protein. De megfelelő étkezéssel is pótolhatjuk a proteint, hiszen fellelhető úgy a halban, mint a sötétzöld, narancssárga és piros színű zöldségekben. De a piros gyümölcsök, a szója és a kagyló, a tojás, valamint a citrusfélék is bővelkednek kollagénben.

Viszont, tekintve, hogy szervezetünk számára sok kollagénre van szüksége, nem feltétlen elég táplálék formájában bevinni a szervezetünkbe. Érdemes a szépségipar által kínált lehetőségeket is fontolóra venni és élni a jobbnál jobb beavatkozásokkal.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni