Vitaminkúra korosztályok szerint (5.rész)

Ha közel járunk a hatvanhoz, vagy akár már be is töltöttük a hatvanadik életévünket, érdemes fokozottan odafigyelni a különféle, topikáló, vagyis helyileg ható anyagok pótlására is.

Alexandra Caspero, amerikai dietetikus szerint a D, illetve B12- vitaminok bevitele igen fontos lehet, ha valaki szeretne bőre szépségéért tenni. Bár ezeket nem sorolják a szépség vitaminok közé, mégis sokat tehetnek a feszesebb tónusú bőr elérése érdekében. Jótékonyan hatnak a bőr megfelelő működésére, valamint serkentik az agy működését, illetve segítik az emésztést és a felszívódást.

Mindez azért fontos, mert a hatodik X elérésével jelentős mértékben, nehezebben szívódnak fel a tápanyagok és hatóanyagok, tehát nem árt, ha kicsit besegítünk a szervezetünknek. Ha szeretjük a juh és kecsketejből készült termékeket, halakat és húsokat, leginkább a sertés, borjú és bárány különféle sovány részeit, biztos nem okoz gondot, hogy kicsivel többet fogyasszunk belőlük, ezáltal természetes formában jussanak be szervezetünkbe.

Tehát, ha már elmúltunk harminc évesek, érdemes nagyobb figyelmet fordítani a topikáló anyagok bevitelére, ami fokozottan igaz akkor, ha már volt szerencsénk elfújni hatvan szál gyertyát a szülinapi tortánkon. Táplálkozási szokásaink megváltoztatásával, vagyis vitaminokban gazdag étrend betartásával, is sokat tehetünk egészségünkért, és ezáltal bőrünk fiatalos kinézetének megőrzéséért. De, ha az esztétikai megjelenésre kicsit nagyobb hangsúlyt szeretnénk fordítani, érdemes szakember segítségét is kérni, illetve a véleményét kikérni. Számtalan szépészeti beavatkozás lehet a segítségünkre, amik közül bátran válogathatunk. Forduljon munkatársainkhoz, ha felkeltettük érdeklődését és biztosan nem fog csalódni!


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni