Vitaminok az egészség jegyében

Mint tudjuk, a vitaminoknak rengeteg jótékony hatása van a szervezetünkre, ezért érdemes lehetőségeinkhez mérten például zöldségek és gyümölcsök formájában magunkhoz venni a napi szükséges mennyiséget, hogy szervezetünket belülről táplálják. A bevitt vitaminok energiát nem termelnek és napi szinten elég belőlük minimális mennyiséget fogyasztani, hogy kifejtsék szervezetünkre jótékony hatásaikat. Érdemes odafigyelni testünk jelzéseire, hiszen szerveink nem megfelelő működése, és a különféle testi elváltozások, például kiütések vagy hajhullás jelenthetik bizonyos vitaminok és árványi anyagok hiányát is akár. De nem kell ilyenkor aggódni, hiszen a szükséges vitaminok és nyomelemek bevitele meg is tudja szüntetni a tüneteket és a problémákat.

Bőrünk az a szervünk, mely közvetlenül találkozik környezetünkkel és a leghamarabb itt vehetjük észre testi elváltozásaink jeleit. Nézzük meg, bizonyos vitaminok milyen hatással vannak szervezetünk és bőrünk egészségére!

A vitaminokat kétféle csoportba lehet osztani. Ez alapján beszélhetünk vízbe és zsírban oldódó vitaminokról. Az első csoportba tartozóakra jellemző a gyors felszívódás és kiürülés, valamint víz segítségével a táplálékból könnyen kioldhatóak. A zsírban oldódó vitaminok táplálékból csak zsíroldó szerek hatására oldódnak ki, lassan szívódnak fel és jellemző lehet rájuk a szervezetben történő felhalmozódás is. A vízben oldódó vitaminok közé sorolható az egész B vitamin csoport, a C, illetve a P vitaminok. A második csoport tagjai többek között az A, a D és az E vitamin, valamint zsírban oldódó vitamin a K is.


Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni