Aqualyx zsírbontó injekció

Egy új lehetőség a diétával és sporttal nem leküzdhető, kis területekre lokalizált, helyi zsírpárnák elleni küzdelemben: a klinikai vizsgálatokkal igazolt, hatékony, injekciós zsírbontó eljárás az

AQUALYX

Az Aqualyx intralipoterápia valódi zsírbontó eljárás a helyi zsírlerakódások kezelésére szolgál. Az Aqualyx olyan mikro-zselatinos oldat, mely biokompatibilis, felszívódó, zsírbontó dezoxikólsav (epesav) hatóanyagot tartalmaz. Ez az epesav fajta természetesen is előfordul a szervezetben. Számos klinikai vizsgálattal igazolták biztonságosságát és az eddigi eljárásokkal szemben nem következnek be súlyos szövődmények.

A kezelés alapelve
Az Aqualyx hatóanyaga lebontja a zsírsejtek falát, így a sejtekben lévő zsírsavak kiszabadulnak. E zsírsavakat a test nyirokrendszere elszállítja a vénás rendszeren keresztül és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből. Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe. A 20 - 30 perces kezelés mégsem fáj a hatóanyaghoz kevert kis dózisú lidocainnak köszönhetően.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?
A helyi zsírlerakódásokat eddig csak zsírleszívással lehetett eltávolítani, ami komoly műtét, így hosszú gyógyulási idővel és fájdalommal jár. Az Aqualyx injekció ezzel szemben kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony: jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, a lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is hatékonyan használható.

Hogyan történik a kezelés?
A kezelési kúrát orvosi konzultáció előzi meg, ahol megismertetjük páciensükkel az eljárást, aki eldöntheti, hogy szeretné-e igénybe venni, illetve orvosa is felméri, hogy megfelelő-e számára a kezelés.
Az orvosi vizsgálatot és megbeszélést követően a szükséges mennyiségű hatóanyagot speciális tűvel és eljárással juttatjuk a zsírszövetbe, egyenletesen eloszlatva. Vékony, flexibilis tűvel dolgozunk, így érjük el, hogy szemben a mezoterápiás technikákkal, néhány tűszúrással (2-4 tűszúrás) a zsírszövetben módszeresen haladva bejuttathassuk az Aqualyx-et a kezelt területre. A kezeléshez fájdalomcsillapítót is alkalmazunk, így minimálisra csökkentjük a terület érzékenységét. Egy terület kezelése - az előkészítést követően - 20-30 percet vesz igénybe.
Javasolt a megnövelt vízfogyasztás a kezelési kúra során, a szervezet kiválasztó folyamatainak támogatására, illetve kiegészítőkezelésként az orvosi nyomásterápia a nyirokkeringés fokozására.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
Tapasztalatok szerint kis zsírfelesleg eltüntetésére (pl. toka) akár 1-2 kezelés is elégséges lehet. Nagyobb zsírfeleslegnél általában 3 kezelés után látható jelentős javulás, az ajánlás szerint 4-6 kezelésre is szükség lehet. A kezelések között 21-24 napnak el kell telnie, de a legoptimálisabb eredményt úgy tudjuk elérni, ha a kezelést az azt megelőzőtől számított 23-25. napon végezzük el.
A kezelés eredménye tartós, mivel valódi zsírbontás!

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
Az Aqualyx kifejlesztése mögött 4 évnyi kutatás és tapasztalat áll – eddig több mint 2 millió ampullányit injekcióztak be szakértőkezek páciensekbe, gyakorlatilag mellékhatások nélkül. A szervezet túlterhelését elkerülendő a befecskendezhető anyag maximuma meghatározott.
A kezelés mellékhatása lehet az injekciózott terület átmeneti megduzzadása, megnagyobbodása, a kezelt terület fájdalmassága, elnehezedése, kipirosodása (2 óra – 2 nap), ritkán bőr alatti csomósodás, esetlegesen véraláfutás. Különösen a toka és az alhasi terület kezelésekor léphet fel elnehezedő érzet, ezt szorító ruhák viselésével csökkenthetjük. A tünetek pár nap alatt elmúlnak.

Ellenjavallatok
Aqualyx zsírbontó kezelés után 5 napon át nem végezhető masszázs, rádiófrekvenciás kezelés, kriokezelés a területen, illetve kerülni kell az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást!
Az injekciózást követően 12 óráig ne használjon semmilyen kozmetikumot a kezelt területen! Ne menjen szaunába, meleg helyre, ne napozzon! Ha fájdalomcsillapítást érez szükségesnek a kezelés után, akkor paracetamol tartalmú készítményt alkalmazzon. Kezelés előtt és a kúra során ne szedjen vérhígító hatású készítményeket (Aspirin, Heparin, Sincumar, stb.)!
Nem alkalmazható a kezelés akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, herpesz, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, terhesség és szoptatás esetén.
Az injekcióhoz lidocaint keverünk, így ha Ön allergiás lidocainra, kérjük, hogy előtte tájékoztassa erről orvosát!

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?
Kifejezetten ajánlott a kezelést követő napon az orvosi nyomásterápia a nyirokkeringés fokozására.

Bővebben >>


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni