Arckezelések

Sagoni Melt

Új, hatékony alternatíva a helyi zsírbontáshoz. Az arc alsó részének korrekciójára és helyreállítására, a bőr alatti zsírfelesleg csökkentésére.

SIMETRO – JUVES Paris

 Azonnali feltöltő hatás, elnyújtott kollagén stimuláció, arc, nyak, dekoltázs, kézfej fiatalítás akár nyáron is.

Topmodell Look - Hárompontos arcemelés

Az idő múlásával kialakuló megereszkedések esetében a töltőanyagot az elveszett volumen pótlására, az arc megemelésére, a következményes ráncok simítására használjuk. 

Állív kontúrozás hialuronsavval

A hialuronsav térfogatnövelő hatása segítségével az állív újraformálható, az állcsúcs ideális pozíciója kialakítható. A töltőanyag azonnal pótolja a kontúrhiányokat, fiatalosabb, feszesebb, harmonikusabb megjelenést eredményez.  

A FillMed by Filorga BioNutriLift kezelés

A BioNutriLift egy egyedülálló, kizárólag orvos által végezhető arckezelés, amely a FillMed by Filorga koncepciójának megfelelően egy teljes rejuvenáló kezelés kiemelkedő hatékonysággal. A kezelés egyszerre hat a bőr minőségére és szerkezetére, rövid-és hosszútávon egyaránt.

Frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés

Örömmel tájékoztatjuk régi és leendő kedves pácienseinket, hogy a Fehérhajó Revital Centerben elérhetővé vált a lézerkezelések közül a leghatékonyabb arcfiatalító és bőrmegújító eljárás a frakcionált szén-dioxidos lézerkezelés.

HIFU - műtét nélküli arckezelés nagy energiájú fókuszált ultrahanggal

A non-invazív technológiák közül a HIFU az egyik leghatékonyabb orvos-esztétikai eljárásnak bizonyult az arcfiatalításban, alternatívát kínálva azoknak, akik műtét nélkül szeretnének szépülni. Nagy előnye, hogy 3 különböző mélységben kezelhető a bőr, így más-más terápiás célra alkalmazható.

VIVACE mikrotűs frakcionált rádiófrekvencia

A VIVACE mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás eljárás a műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás innovatív, hatékony és biztonságos módszere, mely ötvözi a frakcionált lézer, az IPL és a hagyományos rádiófrekvenciás eljárások előnyeit.

Tartós arcemelés Happy Lift™ szálakkal

A Happy Lift™ egy minimálisan invazív arcfiatalító beavatkozás, mely a természetes arcvonások drasztikus megváltoztatása nélkül látványosan és tartósan tudja megemelni az arc megereszkedett részeit, így alternatív módja lehet a plasztikai sebészeti műtéti eljárásoknak.

PRP terápia (Drakula) (arc, nyak, dekoltázs)

A „Vámpír” vagy „Drakula” kezelés egy nagyon ígéretes és hatékony bőrfiatalító eljárás, amely során vérlemezkékben gazdag, saját plazmát juttatunk a bőrbe az arc, a nyak, a dekoltázs vagy a kézhát területén.

Ajakfeltöltés

A bőr öregedése egy természetes, fiziológiás folyamat, amely összhangban van a kor előrehaladtával az egész test működésében fokozatosan bekövetkező változásokkal.

Ránckezelés botulinum toxinnal

Arcfiatalító izombénító kezelés. A botox® (Dysport, VISTABEL) injekció az egyik legnépszerűbb ránctalanító kezelés napjainkban. Hatóanyaga a Clostridium botulinum baktérium által termelt Botulinum endotoxin hígított, orvosi felhasználásra alkalmas oldata.

Tartós mélyhidratálás

Sokszor a nap az elsődleges oka, hogy gyorsabban ráncosodik a bőr, mert hatására a bőr elveszti ragyogását, hidratáltságát és kialakulnak a finom bőrmegtöretések és a ráncok.

Finomhámlasztás lézerrel (Erbium-YAG)

A világ legsokoldalúbb Módosított Erbium Lézer Technológiája! A lézeres kezeléseket már több éve alkalmazzuk a külső-belső környezeti hatások következtében, illetve a kor előrehaladtával kialakuló bőr elváltozások mérséklésére, finomítására.

IPL - villanófény kezelések

A villanófény (IPL) kezelés a bőrfiatalításon és a szőrtelenítésen túl alkalmas pigmentfoltok, értágulatok és gyulladt, pattanásos bőr kezelésére is. A NannoLight Sub-Zero, MULTI-PiP rendszerű orvosi célokra fejlesztett IPL berendezés sokrétű felhasználást tesz lehetővé különböző szűrők alkalmazásával.

Mezoterápia (tűs mezoterápia)

A mezoterápia egy több évtizedre visszatekintő, gyors, fájdalom mentes kozmetológiai eljárás. Az orvosolni kívánt problémától függően microinjekciók segítségével maximális koncentrációban és mélységben tudjuk eljuttatni a megfelelő hatóanyagot a kezelendő területen.

Gyémántfejes mikrodermabrázió

A gyémántfejes, vákuumos bőrradírozás kezelés célja, hogy a bőrfiatalítást, a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolítását érjük el, így az eltávolított felső réteg alatt fiatal, új hámréteg képződését serkentsük.

Dermaroller

A bőr öregedésének folyamatát két periódusra oszthatjuk: a kezdődő bőröregedés, amely 30 éves kor körül kezdődik és a kialakult bőröregedés, amely nagyjából 40 éves korra tehető.

Ultratone Futura Pro arckezelés

Az Ultratone készülékek mögött több mint negyven éves gyártói tapasztalat áll. Ez az egyedülálló bio-áramos arc- é s testformáló készülék több mint 150.000-féle programmal gondoskodik arról, hogy sejtszinten formálja át és varázsolja újjá az arcot és a testet is.

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni