Ajakfeltöltés

 

A bőr öregedése egy természetes, fiziológiás folyamat, amely összhangban van a kor előrehaladtával, az egész test működésében fokozatosan bekövetkező változásokkal. Az öregedés folyamatát leginkább genetikai adottságok, betegségek, az életmód és a külső tényezők együttesen befolyásolják.

A kor előrehaladtával a bőr veszít rugalmasságából. Csökken a kollagén, a rugalmas rostok száma, a bőr vízmegtartó képessége. Az alsó és a felső ajkak körül finomabb, a szájnyílásra merőleges irányú ránc alakul ki, az ajkak teltsége csökken.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • ajkak kontúrjának kiemelésében
  • az ajkak volumenének növelésében
  • az ajkak teltségének, hidratáltságának fokozásában
  • ajkak körüli ún. dohányzóráncok csökkentésében
  • aszimmetrikus ajkak korrigálásában
  • felső és / vagy alsó ajkak töltése

Kezelés alapelve

A felszínes és mélyebb ráncok kezelésére biztonságos, gyors és látványos megoldást nyújthat a hyaluronsavas szájfeltöltés. A hyaluronsav az emberi és állati bőrben természetes formában is megtalálható molekula, így a kezelés során az ajkak úgy válnak fiatalosan teltté, hidratálttá, hogy megőrzik természetességüket.

Az ajakfeltöltés időtartama körülbelül 20-40 perc. A töltőanyagot injekciós technikával, nagyon vékony tű segítségével juttatjuk a bőr alá. Amennyiben a szájfeltöltés során kezelendő terület előzetes érzéstelenítése szükséges, úgy azt a kezelés előtt 20 perccel alkalmazott érzéstelenítőkrémmel végezzük. Illetőleg, szükség és kérés esetén lidocainos injekciózást is alkalmazunk.

Hány alkalommal javasolt az ajakfeltöltés a tartós eredmény elérése érdekében?

Az injekciós ajakfeltöltés során a kívánt hatás már az első kezelés alkalmával elérhető, de az esetek egy részében további volumennövelés válhat szükségessé a teljes korrekció érdekében. Erre a kezelés után 2 héttel kerül sor.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

Az apró tűszúrások révén pici bevérzések, illetve a kezelt terület enyhe duzzanata előfordulhat, melyek azonban átmenetiek. Gondos előkészítéssel a felülfertőződés veszélye elkerülhető.

Szájfeltöltés során allergiás reakcióval vagy későbbi szövődményekkel (pl.: granulóma képződés) ritkán kell számolnunk.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?

Szinte bármely más esztétikai bőrgyógyászati kezelésekkel együtt használható:

Bővebb információért kérje ki szakorvosa véleményét!

Ellenjavallatok

Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, herpesz és egyes belgyógyászati kórképek, illetve autoimmun betegségek esetén nem alkalmazható a kezelés. Terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem végezhető el, illetve véralvadásgátló készítmények szedése esetén sem javasoljuk (Aspirin, Heparin, Sincumar, stb.)

Az ajakfeltöltés ára

Jó tudni, hogy az ajakfeltöltés árak kialakítása számos tényezőtől függ.

Vagyis, ha a szájfeltöltés árakat szeretnénk meghatározni, akkor figyelembe kell venni a feltöltő anyag minőségét és a felhasználni kívánt mennyiséget, valamint típusát is. Emellett, a szájfeltöltés árát növeli maga a szolgáltatás nyújtásának egyszeri díja is.

A szájfeltöltés ára mindig egyedi, hiszen a páciens testi adottságaitól és persze igényeitől is függ. Tehát azt lehet mondani, hogy az ár változó, pontos összeg megállapítására mindig a konzultáció alkalmával kerül sor. Tájékoztató jelleggel elmondható, hogy az ajakfeltöltés ára általában 85 ezer forint, mely ár az egész ajak feltöltésére vonatkozik. De a páciens egyedi igényére való tekintettel a szájfeltöltés ára személyre szabható és változtatható.

 

 


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni