Dermaroller

A bőr öregedésének folyamatát két periódusra oszthatjuk: a kezdődő bőröregedés, amely 30 éves kor körül kezdődik és a kialakult bőröregedés, amely nagyjából 40 éves korra tehető.

A változások eredményeként a bőr fakóvá, mattá válik, veszít fiatalos ragyogásából, a bőr tartását és rugalmasságát adó rostok mennyiségi és minőségi változása miatt a bőr teltsége és rugalmassága csökken: megjelennek a felszínesebb és karakteresebb ráncok. A bekövetkező vízvesztés még jobban fokozza a bőr tónusvesztését és mélyíti a ráncokat.

A kezelés alapelve
A bőr a kor előrehaladtával bekövetkező változásainak korrekciójában, de akár a tág pórusosság, felszíni atrófiás hegek és striák kezelésében önállóan vagy más terápiával kombinálva kifejezetten jó megoldást nyújthat a dermaroller kezelés. A kezelés során különböző hosszúságú tűkkel sűrűn ellátott hengert görgetünk végig a bőrön, meghatározott metódus szerint.

Ezen mechanikai inger hatására fokozódik a kollagénrost - termelődés, a tűk által ejtett szúrcsatornák sebgyógyulási mechanizmus aktiválása révén regenerálódnak, mely a bőrfelszín megújulásához vezet. A megnyitott szúrcsatornákon keresztül a problémától függően speciális hatóanyag-kombinációk bejuttatására is van lehetőségünk.

Így azon túl, hogy a mikrosérülések révén a bőr felszínét megújítjuk, a mechanikai inger okozta kötőszöveti változás feszesebbé teszi bőrünket és a hatóanyagok révén a bőr táplálása és hidratálása is megtörténik.

Kinek ajánljuk?
Fiatalabb vendégeink esetén ezt a kezelést javasoljuk tág pórusosság mérséklésére, illetve korábbi aknés hegek kezelésére. A kor előrehaladtával leginkább bőrfeszesítés lehet a kezelés célja önállóan, illetve más kezelésekkel kombinálva.

Milyen cél érdekében?

  • bőrfelszín megújítása

  • bő feszességének fokozása

  • tág pórusosság mérséklése

  • atrófiás hegek

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
3-4 hetente ismételjük a kezelést, mivel az adott válaszreakció egyénenként különböző lehet, ezért 4-10 kezelés is szükségessé válhat a kúra során.

A kezelés időtartama
A kezelendő terület fertőtlenítését követően érzéstelenítő krémet alkalmazunk, szubjektív panaszok enyhítésére. A kezelt terület nagyságától függően a kezelés időtartama 0,5-1 óra.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
Gondos előkészítés és a sterilitás szabályainak betartásával, a felülfertőződés kockázata minimálisra csökkenthető. A szúrcsatornák a kezelést követően 1-2 órán át nyitva vannak, esetleg néhány helyen apró bevérzés észlelhető, aznap nem javasoljuk a smink alkalmazását. A kezelés időtartama alatt fényvédelemről gondoskodni kell!

Ellenjavallatok
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, valamint vérzékenység, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?


A kezelés ára:

10.000 Ft - tól

Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni