Frakcionált szén-dioxid lézeres kezelés

 

Örömmel tájékoztatjuk régi és leendő kedves pácienseinket, hogy a Fehérhajó Revital Centerben elérhetővé vált a lézerkezelések közül a leghatékonyabb arcfiatalító és bőrmegújító eljárás a frakcionált szén-dioxidos lézerkezelés.
 

Miért ilyen hatékonyak a frakcionált CO2 lézerrel végzett kezelések?

Azért, mert a lézersugarak energiája apró tűszúrásnyi nyalábok formájában éri el a bőr, a nyalábok között az ép rész felől a regenerálódás könnyebben és gyorsabban zajlik le. A páciens bőrének megfelelően, egyénre szabott kezelési lehetőségeink vannak, hiszen a lézernyalábok mélységét, sűrűségét és energia nagyságát is tudjuk változtatni. A beállítások során figyelembe vesszük a páciens igényeit, mely lehet egy arcfiatalító, bőrfrissítő enyhébb kezelés, illetve egy agresszívabb beállítást igényel amennyiben aknés heges bőr szeretnék javítani.

 

Hogyan hat a frakcionált szén-dioxid lézer?

Ahogy a lézernyalábok, bőr felsőbb rétegeit elégeti, mélyebben pedig elpárologtatja az útjába eső hámsejteket, hegeket, ereket, faggyúmirigyeket, így a bőrünk azt érzékelte, hogy sebet ejtettünk rajta, ennek megfelelően beindítja a regenerálódási folyamatok indulnak be a bőrben lévő kollagént és rugalmas rostokat tartalmazó sejtek újra aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek. Kb. 4-10 hét a kollagénképződés elindulása, mely azonban hónapok múlva is, esetleg 1-2 évig is fennáll.

 

Milyen jótékony hatással számíthatunk?

A bőr felső rétege, a kissé fakóbb arcbőr leválása után, a megújult bőr sokkal élettel telibb, üdébb megjelenést biztosít, a mélyebb ráncok felületesebbé válnak, az apróbb ráncok akár el is tűnhetnek, a bőr már tapintásra is sokkal bársonyosabbá válik. A kezelés a tág pórusok esetén rendkívül jó eredményt hoz, a faggyúmirigy túlzott termelődése is rendeződik. A bőr felületesebb régiójában lévő pigmentfoltok, szeplők el is tűnhetnek, így az arc sokkal egyenletesebb megjelenését tapasztalhatjuk. Aknés hegek esetén a legkorszerűbb és legbiztatóbb eredményeket adó kezelési módszer, hiszen a hegek mélységének kifejezett csökkenését tudjuk elérni.

 

Kiknek ajánljuk?

A kezelés intenzitásától függően javasoljuk a fakó arcbőr felfrissítésére, az apró ráncok javítására. A napfénykárosodott bőrre igen jótékony hatással van hiszen még a bőr felsőbb rétegeiben lévő pigmentfoltokat is halványíthatjuk a kezeléssel. Amennyiben acnés bőrön hegek maradtak vissza, egy mélyebb beavatkozással a bőr egyenetlenségét leghatékonyabban ezzel a lézeres eljárással tudjuk javítani. Fokozott faggyútermelést, tág pórusosságra is javasolt.

 

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • az arc, nyak, dekoltázs bőrének állapotát javítja, fiatalítja
  • bőrt feszesít, egyenletesebb megjelenését biztosítja
  • hegeket mélységét csökkenti
  • csökkenti a fokozott faggyúmirigy termelését
  • photo-agingből adódó pigmentfoltok halványulnak.

 

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?

Amennyiben csak arcfrissítés a célunk, már akár 1 kezelés is igen hatékony lehet. Ha mélyebb ráncok észlelhetőek az arcon az első kezelést követően 1 hónappal a kezelés meg tudjuk ismételni. 1 évben 3 alkalomnál több kezelés csak a mély hegek javítása esetén szükséges.

 

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?

A kezelést követő néhány napban kifejezett bőrpírra, égő érzésre, majd a 3. naptól apró elemű hámlásra számíthatunk. A kezelés előtt és után min. 4 héttel kerülni kell a napozást, szolárium használatát, így tudjuk a pigmentálódás veszélyét minimalizálni. Azon pácienseknek, akiknek gyakran kiújuló herpeses fertőzéstől szenvednek, a lézeres beavatkozás előtt 2 nappal javasolt vírusellenes gyógyszer, melyet a kezelés után még 3 napig javasolt folytatni. A kezelés után 2-3 hétig uszoda, szauna használata nem javasolt a fertőzés veszély elkerülése érdekében.

 

Ellenjavallatok

Amennyiben hegesedésre hajlamos a páciens nem ajánlott a kezelés. Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, valamint vérzékenység, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható. Bizonyos gyógyszerek, antibiotikumok esetén nem javasolt. Isotretinoin kezelés esetén csak 6 hónappal a terápia leállítása után alkalmazható.

 

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?

  • Mezoterápia
  • Felszívódó bioszálas kontúrozás
  • PRP (Drakula terápia)

 

 


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni