Mezoterápia (tűs mezoterápia)

 

A mezoterápia egy több évtizedre visszatekintő, gyors, fájdalom mentes kozmetológiai eljárás. Az orvosolni kívánt problémától függően microinjekciók segítségével maximális koncentrációban és mélységben tudjuk eljuttatni a megfelelő hatóanyagot a kezelendő területen.

Kiknek ajánljuk?
Mivel indikációs területe igen széles, minden olyan páciensnek, aki szeretné bőre minőségét javítani, fogyási-hízási csíkjait enyhíteni, helyi, lefogyhatatlan zsírpárnáit oldani, valamint a hajas fejbőr betegségét kezelni, a haját dúsítani, minőségét javítani.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • bőr minőségének javítása
  • fogyási-hízási csíkok enyhítése
  • helyi zsírpárnák oldása
  • hajas fejbőr kezelése
  • haj dúsítása

Kezelés alapelve
Arcfiatalításnál orvosi konzultációt követően személyre szabottan állítjuk össze az Ön problémájára leghatékonyabb speciális, többek között vitaminokat, hyaluronsavat, szilíciumot tartalmazó hatóanyag koktélt. Az arcbőr fertőtlenítését és érzéstelenítését követően juttatjuk a bőr meghatározott rétegébe, a célstruktúrákhoz a hatóanyagokat, mely az eljárás hatékonyságát biztosítja.

Testkezeléseknél a kezelés révén az aktív hatóanyagok (foszfatidikolin, epesav, L-karnitin, DMAE, organikus szilícium) segítségével lehetőség nyílik a kifejezetten makacs, lokálisan felszaporodott, diétának és mozgásnak ellenálló zsírpárnák oldására, a kötőszövet feszesítésére és a striák látványos halványítására. A beavatkozás kifejezetten alkalmas a toka, a felkar és a térd belső felszínének formálására.

Hajkezelés során speciális vitaminokat, aminosavakat és cinket juttatunk mikroinjekciózással a hajas fejbőrbe, a szőrtüszőkhöz. A problémától függően speciálisan összeállított koktél segítségével a szőrtüszőkre és a hajas fejbőr mikrokeringésére hatva kezelhető a hajas fejbőr korpásodása, zsírosodása, a hajszálak megerősödnek, fényesebbé válnak, csökken a hajhullás, néhány hét múlva új hajszálak jelennek meg.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
A tartós eredményhez a kezelés fajtájától függően több alkalomra lehet szükség. Bőr minőségének javítása esetén a bevezető periódusban egymást követő 3-4 hétben egy-egy kezelés, majd havi 1 fenntartó kezelés szükséges.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
Pácienseink – kezeléstől függően - szakorvosainktól a konzultáció során tájékoztatást kapnak a lehetséges mellékhatásokról.

Mivel növelheti a kezelés hatékonyságát?
Kezeléstől függően kérje ki szakorvosa tanácsát.


A kezelés ára:

15.000 Ft - tól

Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni