PRP terápia (Drakula) (arc, nyak, dekoltázs)

„Drakula-PRP” kezelés

 

vámpír terápia vagy drakula kezelés egy nagyon ígéretes és hatékony bőrfiatalító eljárás, amely során vérlemezkékben gazdag, saját plazmát juttatunk a bőrbe az arc, a nyak, a dekoltázs vagy a kézhát területén.

Az eljárás lényege
Vámpír kezelés, vagy más néven prp terápia során a vérlemezkékből felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtszaporodást, az őssejt-differenciálódást és az érképződést. Tehát a drakula terápia hatására a bőr szerkezete megújul, visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszessé válik, és a ráncok kisimulnak.

Hatása
A vámpír kezelés hatása hosszútávon, 1,5-2 évig észlelhető.

Ellenjavallat
A drakula kezelés megkezdését orvosi konzultáció előzi meg, mely során döntünk arról, hogy a páciens egészségügyi állapotában nincs-e olyan tényező, mely a prp terápiát kontraindikálja. Tehát, lehetnek olyan egészségügyi problémák, melyek miatt nem alkalmazható a kezelés. Ilyen például a gyulladt arcbőr, mely esetén a vámpír terápia nem végezhető el. Valamint, ha a páciens fertőző májgyulladásban vagy véralvadási zavarban szenved, illetve kemoterápiában részesül, akkor sem javasoljuk a prp kezelés alkalmazását. Ha ezek közül egyik lehetőség sem áll fenn, akkor a prp terápia elvégzése megengedett és kockázatmentes és a páciens hosszú ideig élvezheti jótékony hatásait.

Menete
A drakula terápiát megelőző állapotfelmérés során döntünk arról is, hogy szükséges-e előkezelnünk a bőrt (pl. lézer). A kezelés során a könyökvénából levett vérből kinyerjük a vérlemezkékben gazdag plazmát. Majd az előzőleg érzéstelenített bőrfelületbe injektáljuk apró szúrásokkal kis pólusokban. Ezt követően bőrnyugtató maszkkal zárjuk a prp kezelést. Ezt az eljárást fél éven belül 3x kell megismételnünk.

Mellékhatások
Mivel a drakula terápia során idegen anyag nem jut a szervezetbe, így allergiás reakciótól nem kell tartanunk. Esetleg átmeneti bőrpír és helyi duzzanat alakulhat ki, de általános hatást a kezelés nem fejt ki. A tűszúrások nyomán apró bevérzések jelentkezhetnek, melyek néhány napon belül regenerálódnak. A kezelt terület gondos fertőtlenítésével a fertőzésveszély elkerülhető.

Fontos
A vámpír terápia során kezelt terület védelme 2-3 napig, fénytől és a fizikai behatásoktól egyaránt javasolt.


A kezelés ára:

97.000 Ft

Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni