Ráncfeltöltés, ajaktöltés, volumenpótlás

Hyaluronsavas ránc és ajakfeltöltés
A bőr öregedése egy természetes, fiziológiás folyamat, amely összhangban van a kor előre haladtával az egész test működésében, fokozatosan bekövetkező változásokkal. Az öregedés folyamatát leginkább genetikai adottságok, betegségek, az életmód és a külső tényezők együttesen befolyásolják. Arcunkon, az idő múlásával bekövetkező fő problémát általában a felszínesebb, mélyebb ráncok megjelenése, a pigment foltok és a bőr általános minőség romlása szokta jelenteni. Mindezekre tökéletes és hosszantartó megoldást biztosít a hyaluronsavas feltöltés.

A kor előre haladtával a bőr veszít rugalmasságából. Csökken a kollagén, a rugalmas rostok száma és a bőr vízmegtartó képessége. Jellegzetesen mélyebb redő alakul ki az orr mellett, a szájzugok irányába. Mindemellett, az alsó és a felső ajkak körül finomabb, a szájnyílásra merőleges irányú ránc is ki szokott alakulni, mely eltűntetésére ajánlani szoktuk a hyaluronsavas ajakfeltöltést.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • felszínes és mély ráncok korrekciója
  • volumenhiány mérséklése az arcon
  • ajaktöltés

A hyaluronsavas ráncfeltöltés alapelve
Hyaluronsavas feltöltésnél attól függően, hogy a ráncok kialakulásában a gravitáció mellett a bőr szerkezeti változásai, vagy a mimikai izmok mozgása játssza a főszerepet, alkalmazhatunk a bőr meghatározott rétegébe bejuttatott töltőanyagokat vagy átmenetileg gátolhatjuk a ránc kialakulásáért felelős mimikai izomzat mozgását. De arra is van lehetőség, hogy hyaluronsavas ráncfeltöltés során a két módszert kombinálhatjuk.

A felszínes és mély ráncok kezelésére biztonságos, gyors és látványos megoldást nyújthat a hyaluronsavas ráncfeltöltés. A hyaluronsav az emberi és állati bőrben természetes formában is megtalálható molekula, így a kezelés során az arc úgy válik fiatalosan üdévé, hogy megőrzi harmóniáját és természetességét.

A hyaluronsavas ajakfeltöltés időtartama területtől függően 20-40 perc. A töltőanyagot injekciós technikával, nagyon vékony tű segítségével juttatjuk a kezelendő terület bőrébe. Amennyiben a bőrterület előzetes érzéstelenítése szükséges, úgy azt a kezelés előtt 20 perccel alkalmazott érzéstelenítőkrémmel végezzük.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredmény eléréséhez?
Az injekciós feltöltések során a kívánt hatás akár már az első feltöltés alkalmával elérhető, de az esetek egy részében további volumen válhat szükségessé a teljes korrekció érdekében, melyre 2 hét múlva kerül sor.

Milyen mellékhatásokkal járhat a hyaluronsavas ajakfeltöltés, illetve a hyaluronsavas ráncfeltöltés?
Az apró tűszúrások révén pici bevérzések, illetve a kezelt terület enyhe duzzanata előfordulhat, melyek azonban átmenetiek. Gondos előkészítéssel, hyaluronsavas feltöltés során a felülfertőződés veszélye elkerülhető.

Allergiás reakcióval vagy késői, szövődményekkel (pl.: granulóma képződés) ritkán kell számolnunk.

Milyen eljárásokkal egészíthető ki a kezelés?
Más esztétikai bőrgyógyászati kezelésekkel együtt használható úgy a hyaluronsavas ajakfeltöltés, mint a hyaluronsavas ráncfeltöltés, de bővebb információért kérje ki szakorvosa véleményét.

Ellenjavallatok
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, herpesz, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható a hyaluronsavas feltöltés. Illetőleg, egyes belgyógyászati kórképek és autoimmun betegségek meglétekor, valamint véralvadásgátló készítmények szedésekor sem végezhető el a kezelés (Aspirin, Heparin, Sincumar, stb.)


A kezelés ára:

85.000 Ft

/ 1 ml

Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni