Silhouette Soft – arcformálás biokompatibilis felszívódó PLLA szállal

A kor előrehaladtával a bőröregedés folyamata felgyorsul, a kollagén mennyiségének csökkenésével a bőr megereszkedik és megjelennek a ráncok. Az orca alatti zsírszövet fokozatos elvékonyodásával kialakult volumenhiány miatt az arc beesettnek tűnik és elveszti fiatalos jellegét.

Silhouette Soft  egy mini-invazív arcfeszesítő eljárás, mely során kétirányú kónuszokat tartalmazó bőrbarát, felszívódó fonalat vezetünk a bőrbe egy tű segítségével. A szálak teltebbé, feszesebbé teszik a bőrt, feltöltik és kisimítják a ráncokat, korrigálják a megereszkedést, határozottabbá teszik az arckontúrokat az eredeti arcvonások megtartásával.

A Silhouette Soft szál regeneráló hatását fő alkotóeleme,az emberi szervezettel biokompatibilis és lebomló polimer, a poli L-tejsav (PLLA) adja, mely egy jól ismert és évek óta használt sebészeti anyag. Ezekre a függesztő szálakra apró felszívódó kónuszok vannak rögzítve, melyek megkapaszkodnak a bőr mélyebb rétegeiben és körülöttük erős kötőszöveti rostok alakulnak ki így a korábbi arcemelő módszerekhez képest erősebb és tartósabb rögzítést eredményez az arc és a nyak területén.

A bioszálas arcfiatalító eljárás rövid, biztonságos beavatkozás, mely alkalmazható az arc középső és alsó harmadában, a szemöldök környékén, valamint a nyakon is. A kezelés után azonnal látható az eredmény a végleges állapot pedig néhány nap után alakul ki és 1-3 évig is eltarthat.

Silhouette Soft szálbehúzást javaslunk azoknak, akik az orcák és az arc enyhe megereszkedését, az orr-száj és a szájzug redőinek mélyebbé, határozottabbá válását tapasztalják, és nem szeretnének bemetszéssel, varratokkal járó, heggel gyógyuló beavatkozást.
 

Kinek ajánljuk?

Minden olyan nő és férfi számára ajánljuk, akik műtét nélküli megoldást keresnek és természetes, harmonikus hatást szeretnének elérni.

Mely területek kezelhetők a Silhouette Soft eljárással?

A leghatékonyabban az arc alsó harmadának megereszkedése korrigálható ezzel az eljárással, de kiválóan alkalmazható az orca területén, valamint a szemöldök ív visszaállítására.

A kezelés menete

A kezelést konzultáció előzi meg, mely során a beavatkozást végző orvos felméri az aktuális egészségi állapotot és válaszol a felmerülő kérdésekre.

Gondos tervezést követően, helyi érzéstelenítés mellett egy tű segítségével vezetjük be a szálakat a kiválasztott területre.

A szálak behelyezése után enyhe kézi nyomással formáljuk újra a kezelt terület szöveteit, ezzel létrehozva a kívánt arclifting hatást. 
 

Árak:

Területenként (2 szál):

  • alsó harmad 230.000Ft
  • arcközép 210.000Ft
  • szemöldök emelés 210.000Ft

Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni