Tartós mélyhidratálás

 

Kiknek ajánljuk?
Sokszor a nap az elsődleges oka, hogy gyorsabban ráncosodik a bőr, mert hatására a bőr elveszti ragyogását, hidratáltságát és kialakulnak a finom bőrmegtörések és a ráncok.
A nem keresztkötött hyaluronsav feszesíti a bőrt azáltal, hogy támogató hálót képez, így bármely területen lehet alkalmazni, ahol ilyen típusú probléma előfordul és nagyszerű eredményeket lehet elérni. 
Az ily módon ápolt bőr hamar visszanyeri egészséges színét, ragyogását, rugalmasságát, fiatalosságát, természetes lágyságát.

Milyen cél elérésében segít a kezelés?

  • ráncok megelőzése
  • arcbőr hidratálása

Kezelés alapelve
A bőrbe juttatott hatóanyagok új generációját jelentik azok a gél-állagú készítmények, amelyek biológiai fermentációból származó, nem állati eredetű, keresztkötést nem tartalmazó hyaluronsavból állnak, biztonságosan alkalmazható, szövetbarát, nem toxikus, technológiai sajátosságai révén könnyen injektálhatóak és tökéletesen lebomlanak.
A személyre szabott kezelések során a bőr legfelső rétegeibe micro-injekciók segítségével bejuttatott hyaluronsav alkalmas a bőr fiatalítására, hidratálására és a ráncok kialakulásának megelőzésére az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejeken is.
Ez az innovatív kezelés a bőrápolás egy új korszakának kezdetét jelenti. Nem a szarkalábak vagy ráncok kitöltésére, feltöltésére szolgál, hanem segít, hogy tápláljuk és hidratáljuk a bőrt az arc teljes felületén.
Folyamatos kontrollálás esetén a bőr kevesebb kezelést igényel, a bőr jobb állapotba kerül, mint a kezelés előtt volt.

Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredményhez?
A kezelés általában 15-20 percig tart és havonta négy egymást követő hónapban kell ismételni. A hatás 12 hónapon át tart. Azonban a bőr öregedési folyamatát nem tudja megállítani, így további kezelésekre lehet szükség a jövőben, hogy a hatás tartós legyen. Általában ajánlott, hogy az első 4 kezelés után vissza kell jönni 10-12 hónappal később, hogy kontrolláljuk a bőr állapotát és ha szükséges újabb kezelést adjunk, amely tovább növeli a bőr rugalmasságát, javítja textúráját és megjelenését.

Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?
Az apró tűszúrások révén pici bevérzések előfordulhatnak, melyek átmenetiek. Gondos előkészítéssel a felülfertőződés veszélye elkerülhető.

Mivel növelheti a kezelés hatékonyságát?
A nem keresztkötött hyaluronsavat nemcsak önmagában, hanem keresztkötött hyaluronsavval együtt is alkalmazhatjuk kiegészítve azt, a ráncfeltöltés mellett mélyhidratálást biztosít.

Ellenjavallatok
Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, herpesz, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható, illetve véralvadásgátló készítmények szedése esetén (Aspirin, Heparin, Sincumar, stb.)

 


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni