VIVACE Revital Plusz – 5 arcfiatalító megoldás 1 kezelés során

ÚJ, EXKLUZÍV ARCKEZELÉSÜNK FIATAL BŐR ESETÉN MEGŐRZI ANNAK FIATALSÁGÁT, GÁTOLJA AZ IDŐ MÚLÁSÁVAL JÁRÓ, NEM KÍVÁNATOS FOLYAMATOKAT.

AZ ÉRETT VAGY PROBLÉMÁS BŐR ESETÉN LÁTVÁNYOS ÉS GYORS BŐRMEGÚJÍTÓ HATÁST TUDUNK ELÉRNI!

 

Revital Plusz kombináció alapja a legújabb csúcstechnológiás arcfiatalító eljárás, a VIVACE, amelyet kiegészít a mára már jól bevált PRP / Drakula kezelés kényeztető módozatával (tűszúrások nélkül) és egy igazán kellemes, nyugtató, de mindenképpen hatásfokozó peptid-gél-maszk kezeléssel. A Revital Plusz kezelési csomaggal nemcsak a bőrfeszesség, bőrtömörség – ezáltal az arc kontúrjának látványos javulását tudjuk elérni, hanem szükség esetén a tág pórusok nagyságának csökkentését, akár aknes hegek javulását is.

A kezelés hatékonysága mellett az eljárás nagy előnye, hogy minimális fájdalommal számolhatunk, és a kezelés felgyógyulási idővel nem jár.

VIVACE Revital Plusz kezelési módszerei és azok hatásai

VIVACE a Fehérhajó Revital Center legújabb orvos-technikai eszköze, amely 2014 novemberétől szépíti, fiatalítja törzsvendégeinket. A VIVACE készülék ötvözi az utóbbi évek során bevált orvos-technikai megoldásokat, a frakcionált lézert, a rádiófrekvenciát, a dermarollert és a pulzáló fényterápiát (IPL/ LED).

A Vivace Revital Plusz kezelés csomagban a frakcionált rádiófrekvenciát kombináljuk a méltán népszerű PRP (Drakula) kezeléssel, így fokozzuk a VIVACE kezelés hatékonyságát, annak érdekében, hogy a Revital Center páciensei egyedi orvos-esztétikai megoldásokat élvezhessenek, 2-3 kezelés során.

VIVACE kezelés elemei és hatásai

A frakcionált lézertechnikának megfelelően a bőr középső rétegében mikroszkopikus méretű csatornákon hoz létre a szabályozott energia leadás hatására A tűszúrások minimális, szabad szemmel nem észlelhető felszíni sérüléseket hoz létre, amely hatására beindulnak a sebgyógyulási folyamatok, új bőrfelszín képzők, gyógyulásnak indul az aknés, tág pólusú, heges bőrfelszín, és a finom, apró ráncok kisimulnak.

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés jön létre azáltal, hogy a mikroszkopikus méretű csatornákon keresztül leadott rádiófrekvenciás impulzusok stimulálják a fibroblasztokat, amelyekből az új kollagén és elasztikus rostok képződnek. A kezelt bőrterület újra feszessé és rugalmassá válik, a bőr kontúrja jelentősen javul.

vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőr tónusát és bőr textúráját. A kék LED fény hatékonyan lép fel a Propionbacterium acnes ellen, így javítja az aknés bőr állapotát.

VIVACE Revital Plusz kezelési csomag további 2 eleme:

PRP / Drakula terápia tűszúrás nélkül

A mára már jól ismert Drakula terápiának kíméletesebb formája. A levett saját vérből külön választják a vérplazmát, majd az abban lévő vérlemezkéket koncentrálják egy speciális gélt tartalmazó kémcsőben. A speciális gél segítségével a normál plazmánál 2-6x magasabb koncentrációjú vérlemezke (trombocita) koncentrátum keletkezik (Platelet Rich Plasma), amely gazdagon tartalmazza a saját növekedési faktorokat és a sejtproliferáló fehérjéket. A VIVACE Revital Plusz kezelés során azonban a vérlemezke-koncentrátumot nem injekciós ún. mezoterápiás technikával viszik be a bőrbe, hanem kihasználva a VIVACE kezelés során keletkezett szabályos mélységű és sűrűségű mikro-csatornácskákat, a saját-plazmát ezeken keresztül egyszerűen csak felkenve juttatják be a plazma növekedési faktorait és az új bőr keletkezését támogató fehérjéket (Integrin alfa-beta, Laminin) is.

Szükség esetén a legproblémásabb területekre (lásd: szemkörnyék, vagy nasolabiális régió), injekciós technikával a PRP-t beinjektáljuk. 

Peptid-gél-maszk

A VIVACE Revital Plusz kezelés utolsó lépéseként egy mélyhidratáló peptid-gél-maszk kerül fel a kezelt bőrfelszínre, amely segítségével nem csak hidratálódik a VIVACE által mikrosérülést szenvedett bőrfelszín, hanem felgyorsul a növekedési faktorokban gazdag vérplazma bejutása is a mélyebb bőr rétegékbe.

VIVACE Revital Plusz ÁRAI:

  • teljes arc: 130.000
  • nyak + dekoltázs: 130.000 Ft
  • arc + nyak + dekoltázs: 190.000 Ft

Időtartam: Előkészülettel együtt 1,5 órát vesz igénybe egy kezelés, amelyet a bőr állapotától függően 2-3 alkalommal érdemes megismételni.

Mellékhatás szövődmény: Átmeneti bőrpír, a szem környékén egyes esetekben kis duzzanat, amely néhány órán belül megszűnik, vékony make-up használhatával folytathatja megszokott tevékenységeit (kivéve aktív testedzést, szaunázást, szoláriumozást).

Eredmény: Már a kezelést követő 3-4. napon észlehető a ránctalanító, gyulladáscsökkentő hatása (aknés bőr esetén), míg a bőrfeszesítő hatás a 3. héttől kezd kifejezővé válni.

 

 


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni