Hajhullás kezelése

 

Hajhullás

Az esztétikus és harmonikus külső megjelenés szempontjából nagyon fontos a haj, mind a nők mind a férfiak körében. A hajhullásnak számos oka és típusa lehet, a kezelést is ezek figyelembevételével kell megválasztani.

 

Mezoterápiás hajhullás kezelés

A mezoterápiás kozmetológiai módszer lényege, a hajszálak és a hajas fejbőr betegségeinek és a hajhullás bizonyos típusainak kezelése. A kezelés során mikroinjekciózással különböző speciálisan összeállított vitaminokat, aminosavakat és nyomelemeket tartalmazó „koktélt” juttatunk a fejbőrbe.

A probléma alapján összeállított hatóanyag koktél javítja a hajas fejbőr vérellátottságát, hozzájárul a hajhagymák revitalizációjához, a hajszálak rostjai erősebbé válnak a hajhullás megáll és a haj növekedési folyamata újraindul. A mezoterápiás hajhullás kezelés során használt speciális vitamin- és hatóanyag komplexum hatékonysága abban áll, hogy ezeket a hatóanyagokat a fejbőr megfelelő rétegeibe juttatjuk, ami a hajápolókkal nem jutna ilyen mélyre. A mezoterápiás hajhullás kezelés ideális azok számára, akik nem műtéti eljárással, viszonylag fájdalommentesen szeretnék megállítani a korral vagy a hormonális változásokkal jelentkező hajhullásukat. Az optimális végeredmény elérése érdekében kezelési kúrákat szoktunk javasolni. Általában 3-4 kezelés után úgynevezett fenntartó kezelés szükséges lehet a jó állapot hosszú távú megőrzése érdekében.

 

PRP kezelés a hajhullás megállítására

A vérlemezkék revitalizáló hatása régóta ismert és alkalmazott eljárás, mely jól tolerálható és mellékhatás mentes beavatkozás a plasztikai és a regeneratív sebészetben. Tapasztalatok igazolják, hogy a páciensek véréből nyert koncentrált vérplazma hajhullás esetén is hatékonyan alkalmazható. A vérlemezkékben gazdag koncentrált saját vérplazma (PRP) stimulálja a hajtüszők őssejtjeit, segíti a hajnövekedést és gátolja a hajhullást. A vérplazmában található növekedési faktorok hatására a bőr alatti kötőszöveti sejtek is megújulnak. A PRP kezelést követően a hajnövekedés fokozatosan beindul, a hajszálak megvastagszanak és néhány hónap múlva a hajszálak sötétedése is tapasztalható.


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni