Kézfej kezelés

Kézfej kezeléseKezünk jelentős igénybevételnek van kitéve életünk során: könnyen kiszárad a külső környezeti tényezők és a gyakori kézmosások következtében, a napfény kitett volta miatt pigment foltok jelennek meg és a bőr veszít feszességéből, valamint az idő előrehaladtával bekövetkező bőrszerkezeti változások miatt volumenvesztés is bekövetkezik.

Ezt a képet tovább ronthatja az erek kifejezetté váló kidomborodása és az inak láthatóvá válása. Fontos, hogy összhangot teremtsünk a szépen regenerált, fiatalos arc és a kéz között, hiszen az elhanyagolt kéz – de akár a dekoltázs és a nyak is – felhívhatja a figyelmet az idő múlására. Ahhoz, hogy a kézfejünk fiatalos szépsége megőrizhető legyen, a következő problémákra kell megoldást találnunk.
 

1) A bőr rugalmasságának, hidratáltságának helyreállítása, általános regenerációja
Történhet Erbium-YAG lézerkezeléssel, VIVACE frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel, illetve IPL villanófényes terápiával.
A beavatkozások révén az anyagcsere-folyamatok optimalizálódnak, élénkül a keringés, a bőr rugalmasságát adó rostok mennyiségi és minőségi változása következik be. Az elhalt hámsejtek intenzívebb leválása révén puhává, üdévé válik a bőrfelszín.
Jól kombinálhatóak ezek a kezelések a saját vér - PRP (Drakula) kezeléssel, amelynek hatása révén a regenerációs folyamatok tovább élénkülnek.
 

2) Pigmentfoltok mérséklése
IPL kezelés, lézerterápia és kémiai peelingek segíthetnek bennünket a bőr felszíni és színbeli eltéréseinek kezelésében.
 

3) A volumenvesztés korrekciója
A ráncok korrekciója, valamint a bőr hidratáltságának helyreállítása és feszességének növelése érdekében alkalmazhatunk különböző típusú töltőanyagokat is az általános regenerációt követően vagy akár önállóan is a kéz kezelendő problémáinak függvényében.
Így a kézfej kontúrja finomabbá válik, természetes hidratáltságát visszanyeri és mérséklődik az erek és inak kidomborodása is.


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni