VIVACE Revital Plusz – 5 arcfiatalító megoldás 1 kezelés során

Új, exkluzív arckezelésünk fiatal bőr esetén megőrzi annak fiatalságát, gátolja az idő múlásával járó, nem kívánatos folyamatokat.

Az érett vagy problémás bőr esetén látványos és gyors bőrmegújító hatást tudunk elérni!

Revital Plusz kombináció alapja a legújabb csúcstechnológiás arcfiatalító eljárás, a VIVACE, amelyet kiegészít a mára már jól bevált PRP / Drakula kezelés kényeztető módozatával (tűszúrások nélkül) és egy igazán kellemes, nyugtató, de mindenképpen hatásfokozó peptid-gél-maszk kezeléssel. A Revital Plusz kezelési csomaggal nemcsak a bőrfeszesség, bőrtömörség – ezáltal az arc kontúrjának látványos javulását tudjuk elérni, hanem szükség esetén a tág pórusok nagyságának csökkentését, akár aknes hegek javulását is.

A kezelés hatékonysága mellett az eljárás nagy előnye, hogy minimális fájdalommal számolhatunk, és a kezelés felgyógyulási idővel nem jár.

Vivace Revital Plusz kezelési módszerei és azok hatásai

VIVACE a Fehérhajó Revital Center legújabb orvos-technikai eszköze, amely 2014 novemberétől szépíti, fiatalítja vendégeinket. A VIVACE készülék ötvözi az utóbbi évek során bevált orvos-technikai megoldásokat, a frakcionált lézert, a rádiófrekvenciát, a dermarollert és a pulzáló fényterápiát (IPL/ LED).

A Vivace Revital Plusz kezelés csomagban a frakcionált rádiófrekvenciát kombináljuk a méltán népszerű PRP (Drakula) kezeléssel, így fokozzuk a VIVACE kezelés hatékonyságát, annak érdekében, hogy a Revital Center páciensei egyedi orvos-esztétikai megoldásokat élvezhessenek, 2-3 kezelés során.

Peptid-gél-maszk

A VIVACE Revital Plusz kezelés utolsó lépéseként egy mélyhidratáló peptid-gél-maszk kerül fel a kezelt bőrfelszínre, amely segítségével nem csak hidratálódik a VIVACE által mikrosérülést szenvedett bőrfelszín, hanem felgyorsul a növekedési faktorokban gazdag vérplazma bejutása is a mélyebb bőr rétegékbe.

Bővebben >>


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Velashape kezelés

Velashape kezelés

Akciók

Ada a karcsúsító Velashape kezelésen járt!

tovább

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

TOPMODELL LOOK - HÁROMPONTOS ARCEMELÉS

Újdonságok

Dombóvári Vanda hárompontos arcemeléssel szépült.

 

 

tovább

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

Hírek

Polgár Tünde kipróbálta a lézeres szőrtelenítést!

tovább

Műtét nélküli zsírbontás

Műtét nélküli zsírbontás

Média

Egy újfajta kezeléssel eltüntethető a toka.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-19 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni