Kézfej kezelés

Kézfej kezeléseKezünk jelentős igénybevételnek van kitéve életünk során: könnyen kiszárad a külső környezeti tényezők és a gyakori kézmosások következtében, a napfény kitett volta miatt pigment foltok jelennek meg és a bőr veszít feszességéből, valamint az idő előrehaladtával bekövetkező bőrszerkezeti változások miatt volumenvesztés is bekövetkezik.

Ezt a képet tovább ronthatja az erek kifejezetté váló kidomborodása és az inak láthatóvá válása. Fontos, hogy összhangot teremtsünk a szépen regenerált, fiatalos arc és a kéz között, hiszen az elhanyagolt kéz – de akár a dekoltázs és a nyak is – felhívhatja a figyelmet az idő múlására. Ahhoz, hogy a kézfejünk fiatalos szépsége megőrizhető legyen, a következő problémákra kell megoldást találnunk.
 

1) A bőr rugalmasságának, hidratáltságának helyreállítása, általános regenerációja
Történhet Erbium-YAG lézerkezeléssel, VIVACE frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel, illetve IPL villanófényes terápiával.
A beavatkozások révén az anyagcsere-folyamatok optimalizálódnak, élénkül a keringés, a bőr rugalmasságát adó rostok mennyiségi és minőségi változása következik be. Az elhalt hámsejtek intenzívebb leválása révén puhává, üdévé válik a bőrfelszín.
Jól kombinálhatóak ezek a kezelések a saját vér - PRP (Drakula) kezeléssel, amelynek hatása révén a regenerációs folyamatok tovább élénkülnek.
 

2) Pigmentfoltok mérséklése
IPL kezelés, lézerterápia és kémiai peelingek segíthetnek bennünket a bőr felszíni és színbeli eltéréseinek kezelésében.
 

3) A volumenvesztés korrekciója
A ráncok korrekciója, valamint a bőr hidratáltságának helyreállítása és feszességének növelése érdekében alkalmazhatunk különböző típusú töltőanyagokat is az általános regenerációt követően vagy akár önállóan is a kéz kezelendő problémáinak függvényében.
Így a kézfej kontúrja finomabbá válik, természetes hidratáltságát visszanyeri és mérséklődik az erek és inak kidomborodása is.


Telefonos bejelentkezés:

+36 1 267 34 52
+36 30 838 02 38

Hírek

Melanoma szűrés

Melanoma szűrés

Akciók

Két felnőtt bejelentkezése esetén a második személy vizsgálata 50 %-kal kedvezőbb.

 

tovább

Happy Lift TM kezelés

Happy Lift TM kezelés

Újdonságok

Tallós Rita a Happy Lift kezelést választotta.

 

 

tovább

Arckontúrozás bioszálakkal

Arckontúrozás bioszálakkal

Hírek

Erdélyi Mónika bioszálak kombinációjával szépült!

tovább

Vivace Revital Plusz

Vivace Revital Plusz

Média

Sári Évi Vivace Revital Plusz kezeléssel szépült.

 

 

tovább
További híreink

Kapcsolat

Fehérhajó Revital Center

H – 1052 Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel: +36 1 267 34 52
Mobil: +36 30 838 02 38

Tel / Fax: +36 1 267 47 58
Facebook: Fehérhajó Revital Center 
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

 


 

online bejelentkezés

Az orvosi konzultációkat, kezeléseket előre egyeztetett időpontban, teljes diszkréció mellett veheti igénybe.

A Fehérhajó Revital Center a belváros V. kerületében található, az M1, M2 és M3 metróvonalak, Deák téri megállójától egy perc sétára. Az autóval érkező vendégeink biztos parkolási lehetőséget találnak a Szervita téri parkolóházban, melytől egy perc sétára találják meg Orvosi és Esztétikai Centerünket. A megváltozott forgalmi körülmények miatt a Szervita téri parkolóház a Bárczy István utca irányából közelíthető meg legkönnyebben.

Hírlevél feliratkozás

Név *
E-mail cím *

* kötelező kitölteni